KMO’s

Een gedeelte van ons portfolio bestaat uit participaties in lokale KMO’s. Omdat het rendement op KMO’s (in theorie alvast) hoger ligt dan dat van mature bedrijven en vastgoed, spenderen we dan ook veel tijd aan het managen en opvolgen van onze participaties. We trachten in deze ondernemingen steeds een lange termijn visie te ontwikkelen en een duurzaam groeitraject uit te werken.

Hieronder enkele van onze huidige participaties.

Type Matrijzenbouw & 3D printing
Website http://www.rascomat.be/
Omschrijving Rascomat is een onderneming gespecialiseerd in het maken van thermoform matrijzen voor de verpakkingsindustrie. Met klanten in België, Nederland, Frankrijk & Duitsland heeft het een zeer internationaal karakter en is het niet gebonden aan de lokale economie. In 2014 heeft men 3D printing als nieuwe activiteit opgenomen en wilt men deze nieuwe technologie verder gaan verkennen.
Type Tapas bar franchise
Website http://www.elbocado.be
Omschrijving El Bocado is een goed draaiende tapas bar onder leiding van Dhr. Jeffrey Tackoen. Het is een uniek concept dat sinds kort ook beschikbaar is als franchise. Met deze omvorming wil men de Belgische markt veroveren en El Bocado vestigingen openen in alle grote steden.
Type 3D (printing) service
Website http://www.cr3do.be
Omschrijving Cr3Do is een 3D service bedrijf gespecialiseerd in het 3D printen van maquettes en maken van 3D visualisaties voor architecturale doeleinden.

Type Taxi onderneming
Website http://www.axitaxi.be/
Omschrijving Axi Taxi is een jong Hasselts taxi bedrijf met een duidelijke visie. Het bedrijf denkt op de lange termijn en wil binnenkort uitbreiden naar andere Vlaamse steden.
Type Co-working centrum medische beroepen
Website http://www.medpoint.be/
Omschrijving Medpoint is een co-working centrum voor medische vrije beroepen. Medpoint werd opgericht om artsen & paramedici samen te brengen en maximaal te ontzorgen van hun niet-medische verplichtingen.